In shape de zomer in?

6 weeks body boost

Wat houdt dit in?

Drie keer per week trainen in een kleine groep. (max 10 personen)

  • Maandag 07:00 – 08:00
  • Woensdag 07:00 – 08:00
  • Vrijdag 07:00 – 08:00
Tijdens de eerste en de laatste training zal er een fysieke test worden afgenomen om je progressie inzichtelijk te maken. Mocht je een keer verhinderd zijn, kan je deze training inhalen bij één van onze groepslessen.

INCLUSIEF VOEDING

• Intakeconsult (60 min per persoon) en lichaamsscreening bij Orthomoleculair therapeut Sharon Looijen. Aan de hand van de lichaamsmetingen wordt jouw energiebehoefte bepaald en krijg je een voedingsprogramma dat is afgestemd op jouw persoonlijke doel en voorkeuren om het hoogst haalbare resultaat te kunnen behalen. Waarbij je gezondheid op nummer 1 staat. “Het gaat er niet om wat je eet, maar om wat je verteert.”

• Je krijgt een persoonlijk, op maat gemaakt, voedingsprogramma voor 2 weken met makkelijk te maken recepten, tips en boodschappenlijst. Na twee weken vindt een tussentijdse meting plaats en wordt je voedingsschema herzien om de variatie er goed in te houden.

• Na 6 weken vindt er een eind meting plaats met een vervolg advies om het resultaat te handhaven.

Sharon Looyen is BIG geregistreerd, wat inhoud dat het programma vergoed wordt indien je een aanvullend pakket hebt van je zorgverzekering. Geef bij aanmelding aan of dit het geval is.

Sharon werkt voornamelijk op een orthomoleculaire wijze. In de orthomoleculaire behandelwijze staat het streven voorop om met de voeding zoveel mogelijk nodige en nuttige voedingsstoffen binnen te krijgen. Zowel met het doel om gezondheid te optimaliseren als klachten te behandelen kan het nodig zijn extra voedingsstoffen in de vorm van voedingssupplementen in te nemen. Jouw persoonlijke doel is altijd leidend. Bij het maken van adviezen wordt er rekening gehouden met jouw levensstijl en situatie.

BESTELLING 6 WEEKS BODY BOOST

Bestelformulier 6 Weeks Body Boost

"*" geeft vereiste velden aan

Voor dit traject geld een 1malige betaling.

Persoonlijke gegevens

Naam:*
Adresgegevens*
Geboortedatum*
Voorkeuren, blessures, zwangerschap etc.
Algemene voorwaarden*
Betaling van je 6 Weeks Body Boost gaat uitsluitend via iDeal. Met de bevestiging ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden.
De betaling is voor de volledige 6 Weeks Body Boost. Onze voedingscoach Sharon Looyen zal na de bevestiging contact opnemen voor het intakegesprek.