Fit met professioneel voedingsadvies van Sharon Looyen

Sharon Looyen – Diëtiste Boostcamp Amsterdam

Hi, ik ben Sharon Looyen (34 jaar), Orthomoleculaire Voeding- en Suppletie specialist, moeder van Liv (geboren op 20-6-2017), tot mijn 19e levensjaar lag ik meerdere malen in het ziekenhuis door chronische blaasontsteking/nierbekkenontsteking en was antibiotica een groot onderdeel van mijn leven. Nadat mijn niet-functionerende nier verwijdert is en ik na 18 jaar eindelijk pijnvrij was, begon mijn grootste uitdaging, het omgaan met een slechte darmfunctie. Niet het leukste onderwerp om over te praten, wel mijn realiteit.
Je darmen zijn belangrijk voor zoveel verschillende dingen, waaronder het hebben van een mooie huid, voldoende energie en niet onbelangrijk; je figuur!

Artsen vertellen je vaak niet hoe je het beste kan eten om je darmflora te verbeteren, ze hebben geen idee of geen tijd om je te adviseren. Ik heb verschillende opleidingen afgerond (natuurvoedingsadviseur, orthomoleculaire voeding & suppletie, medische basiskennis, psychosociale basiskennis, darmtherapie) om zoveel mogelijk te weten over de kracht van voeding en het effect op je lichaam. Ik ben er dan ook heilig van overtuigt dat voeding je ziek kan maken, maar ook BETER… Vandaar mijn bedrijf “VOEDING MAAKT JE BETER”.

Bewuste voeding voor het beste resultaat
Ik geloof er in dat voeding & beweging de basis is van een goede gezondheid, zonder DE juiste voeding & een gezonde manier van bewegen heb je geen resultaat. De vraag is natuurlijk wat is de juist? Tegenwoordig wordt er zoveel onzin geschreven over voeding en bestaan er zoveel hypes, dat we helemaal voorbij gaan aan wat het best bij jou past. Tenslotte zijn we allemaal anders, ieder lichaam reageert anders, door te kijken wat er het beste bij jouw lichaam past kan je het beste resultaat halen..

Mijn begeleiding gaat dan ook vooral over het beste uit jezelf halen door voeding, suppletie & beweging optimaal op elkaar af te stemmen, waardoor je meer energie zal ervaren, je lekker in je lichaam zal zitten op de lange termijn en jij met veel trots over het strand zal lopen in de zomer.
Ik hoop tot snel.

Sharon Looyen
www.voedingmaaktjebeter.nl

Je kunt bij haar terecht voor:

Optimale gewichtsbeheersing | Sportvoeding | Voeding bij maag- en darmklachten | Optimalisering van jouw energieniveau

GEINTERESSEERD IN VOEDINGSCOACHING?